Online programi

Zdavo tijelo u zdravom duhu
Zdravo tijelo u zdravom duhu

10. & 11.4.2021.

U ovoj edukacijsko-iskustvenoj radionici otvoriti ćemo se prema sistemskim uvidima vezanim za bolest i zdravlje i istražiti poveznice i sklopove kroz teoriju, sistemska saznanja Berta Hellingera i kroz radove na osobnim pitanjima.

VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVAPočinitelji i žrtve vječni ples

22. & 23.5.2021.

U ovoj radionici pobliže ćemo istražiti ovu opasnu i čudesnu dinamiku na obiteljskom / individualnom i na nacionalnom / kolektivnom nivou, kako se ona očituje kroz neke od najtežih životnih situacija: nesreće, ubojstva i ratove.

VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVA

Umrijeti u skladu s prirodom

19. & 20.6.2021.

Bolest i smrt. Smrt u konstelacijama. Smrt u životu. Kako umrijeti zdrav? Strah od smrti. Poriv ka smrti. Pravovremena smrt. Gdje smo sigurni? Ne možemo se sakriti od smrti. Kako se u konstelacijama nosimo sa smrću? Koji su uvidi koje kroz konstelacije o smrti dobivamo?

VIŠE INFORMACIJA & PRIJAVA

Proslijeđivanje života

17. & 18.7.2021.

Kako dopusiti životu da dođe do nas kroz našu majku, i kroz našeg oca, i kroz naše pretke, kroz sve što se dogodilo u našem sistemu kojem pripadamo. Kako djeca dolaze na svijet? Kako ne dolaze? Kako dati mjesto nerođenima. Um zna, ali tijelo je mudro.

VIŠE INFORMACIJA & PRIJAVA

Odnosi i kako ih (pre)živjeti

21. & 22.8.2021.

Partnerski odnosi. Roditelji i djeca. Obitelj i klan – tko pripada. Preci. Plemenska / nacionalna pripadnost. Kako prerasti klopku ograničene savjesti grupa kojima pripadamo i razviti

univerzalnu svijest.

Nevidljivi zakoni ljubavi – sistemske zakonitosti koje nam određuju život.

VIŠE INFORMACIJA & PRIJAVA

Moja životna misija

25. & 26.9.2021.

Kako naći svoj put i prepoznati svoju životnu misiju. Sistemske upletenosti – što je naše, a što ne. Naša karma i naša sudbina – kako se osloboditi negativnog nasljeđa. Akasha – sve je pohranjeno u A-cloudu. Evolucijska memorija. Prošli životi? Zaroniti ćemo u šira kozmička polja i proširiti naše poimanje “identiteta”.

VIŠE INFORMACIJA & PRIJAVA