Tematski moduli

Zdavo tijelo u zdravom duhu
Zdravo tijelo u zdravom duhu

U ovoj edukacijsko-iskustvenoj radionici otvoriti ćemo se prema sistemskim uvidima vezanim za bolest i zdravlje i istražiti poveznice i sklopove kroz teoriju, sistemska saznanja Berta Hellingera i kroz radove na osobnim pitanjima.


VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVA

Živjeti (i umrijeti)
u skladu s prirodom

Smrt u konstelacijama. Smrt u životu. Strah od smrti. Poriv ka smrti. Pravovremena smrt. Ne možemo se sakriti od smrti. Uvidi o smrti kroz konstelacije. Kako nam smrt može pomoći da živimo dobro?

VIŠE INFORMACIJA & PRIJAVA

Prosljeđivanje života – i ne samo kroz djecu

Kako dopusiti životu da dođe do nas kroz našu majku, i kroz našeg oca, i kroz naše pretke, kroz sve što se dogodilo u našem sistemu kojem pripadamo. Kako djeca dolaze na svijet? Kako ne dolaze? Kako dati mjesto nerođenima. Um zna, ali tijelo je mudro.

VIŠE INFORMACIJA & PRIJAVA

Počinitelji i žrtve vječni ples

U ovoj radionici pobliže ćemo istražiti ovu opasnu i čudesnu dinamiku na obiteljskom / individualnom i na kolektivnom nivou, kako se ona očituje kroz neke od najtežih životnih situacija: nasilje u obitelji, nesreće, ubojstva i ratove.

VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVA

Odnosi i kako ih (pre)živjeti

25. & 26.9.2021. OTKAZANO zbog bolesti!!!

Partnerski odnosi. Roditelji i djeca. Obitelj i klan – tko pripada. Preci. Plemenska / nacionalna pripadnost. Kako prerasti klopku ograničene savjesti grupa kojima pripadamo i razviti univerzalnu svijest.

Nevidljivi zakoni ljubavi – sistemske zakonitosti koje nam određuju život.

VIŠE INFORMACIJA & PRIJAVA

Moja životna misija

Kako naći svoj put i prepoznati svoju životnu misiju. Sistemske upletenosti – što je naše, a što ne. Naša karma i naša sudbina – kako se osloboditi negativnog nasljeđa. Akasha – sve je pohranjeno u A-cloudu. Evolucijska memorija. Prošli životi? Zaroniti ćemo u šira kozmička polja i preispitati naše poimanje “identiteta”.

VIŠE INFORMACIJA & PRIJAVA

Moja prava priroda

Ja, priroda, planeta i kozmos: nalaženje našeg pravog mjesta i prave veličine. Kako biti ponizan pred većim silama i postati ko-kreator stvarnosti u isto vrijeme. Kolektivne konstelacije velikih sistema. Konstelacije prirode.


VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVA

Ljubav nije osjećaj

Ljubav je …sve što nam treba? Ljubav je …zakon? Prolazna ili postojana? Slijepa ili ona koja vidi? Gdje moja ljubav gleda? Koga voli najviše? U mom srcu sve je jasno. Umrijeti iz ljubavi je lako. U ljubavi smo JEDNO.


VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVA