Konstelacijski pristup 2

22. & 23.1.2022.

Metoda, terapija ili filozofija? Sistemske zakonitosti života. Učenje konstelacija kao spiritualni put. Fenomenološki pristup. Stav voditelja. Povjerenje u Polje. Zakonitosti pomaganja: Kada možemo i smijemo pomoći. Intuicija i radikalna uključivost. U duhu svi smo JEDNO: Napuštanje kategorija dobrog i zla.

Kada sam spreman/spremna za vođenje? Izazovi konstelatorskog puta. Odnos konstelacija i drugih pristupa. Odnos prema drugim konstelatorima. Odnos prema učiteljima. Odnos prema Hellingeru.

 Iskustva polaznika. Pitanja iz prakse. Supervizija.

OVOJ ONLINE RADIONICI KONSTELACIJA MOGU SE PRIDRUŽITI SVI koji već imaju iskustva sa konstelacijskim pristupom.  

U subotu, od 9.30 otvoren je link za uključivanje i tehničko uštimavanje, a u 10.00 počinjemo sa radom. Radimo uz 3 pauze do 18.30 (19.00) uz eventualne kraće pauze ukoliko nam bude potrebno. U nedjelju radimo od 10.00 do 14.30. Možete se priključiti i isključiti u bilo koje vrijeme, no za potpuni doživljaj preporučujemo sudjelovanje na cijelom programu.  

Ne možete očekivati da će se postavljati osobna konstelacija za svakog prijavljenog, međutim svi prisutni dobiti će uvide koji su im potrebni u ovom trenutku, iskustvena i teoretska znanja.  Svaki modul uključuje konstelacijske radove na osobna pitanja sudionika. Učimo kroz iskustvene radove, teoriju, grupne vježbe i meditacije, sudjelovanje u radovima kao predstavnici.

Ova online radionica se računa kao jedan modul (jedan i pol dan) u okviru našeg edukacijskog programa KONSTELACIJE PO HELLINGERU. Više o ovom programu možete naći na podstranici EDUKACIJA .

Ovaj modul je NIVO 2 –  prikladno za one iskusnije u konstelacijskom pristupu.

Svaki modul je cjelina za sebe i naučiti ćete mnogo samim sudjelovanjem, kao i kroz praktične radove. Ne morate se obavezati za cijeli program, već se prijavljujete pojedinačno za svaki modul. Za one koji sudjeluju na cijelom modulu izdaje se elektronski certifikat sudjelovanja.  

VODITELJ: Alemka Dauskardt  

CIJENA: 750 kn (100 € za uplate izvan Hr)

POPUST za one koji već imaju našu diplomu: 600 kn (80 € za uplate izvan Hr)  

Za uplate iz Hrvatske IBAN: HR6623400093102956485

Za uplate izvan Hrvatske: paypal.me/alemka1  

Za prijavu potrebno je ispuniti OBRAZAC ZA PRIJAVU dole niže. U prijavi navedite podatke za R1 ako vam je potreban.   Prijave i uplate najkasnije tjedan dana prije početka kako bi dobili ZOOM link za radionicu sa svim potrebnim informacijama za sudjelovanje, kao i e-materijalima vezanim za temu.

BESPLATNO ZA ČLANOVE UDRUGE “KONSTELACIJA”! (samo za registrirane, ne i pridružene članove)

Učlaniti se možete OVDJE.

I za besplatno sudjelovanje potrebno je popuniti obrazac za prijavu dole niže.


TEHNIČKA PODRŠKA

Potrebna vam je Zoom aplikacija koju možete besplatno skinuti OVDJE.

Najbolje je priključiti se kroz laptop, sa ispravnom kamerom i mikrofonom. Vodite računa da imate malo prostora iza sebe, kao i da direktan izvor svjetlosti nije iza vas. Tehnička podrška je moguća na zahtjev i prije same radionice (napomenite to u prijavi), a na sam dan preporučujemo da se priključite pola sata ranije za otklanjanje eventualnih tehničkih problema.

Modul “KONSTELACIJSKI PRISTUP 2” 

22. & 23.1.2022. Prijave se primaju SADA

OBRAZAC ZA PRIJAVU