Ljubav

 

…je sve što nam treba. U mom srcu sve je jasno. Ljubav nije osjećaj. Prolazna ili postojana? Slijepa ili ona koja vidi? Koga voli najviše? Gdje moja ljubav gleda? U ljubavi smo JEDNO.

OVOJ ONLINE RADIONICI KONSTELACIJA MOGU SE PRIDRUŽITI SVI koji već imaju iskustva sa konstelacijskim pristupom.
 
Subota će biti više posvećena osobnim radovima, dok ćemo se u nedjelju fokusirati više na teoriju, superviziju, pitanja sudionika i možda na kolektivne teme od interesa za sudionike.
 
U subotu, od 9.30 otvoren je link za uključivanje i tehničko uštimavanje, a u 10.00 počinjemo sa radom. Radimo uz 3 pauze do 18.30 (19.00) uz eventualne kraće pauze ukoliko nam bude potrebno. U nedjelju radimo od 10.00) do 14.00. Možete se priključiti i isključiti u bilo koje vrijeme, no za potpuni doživljaj preporučujemo sudjelovanje na cijelom programu.
 
Ne možete očekivati da će se postavljati osobna konstelacija za svakog prijavljenog, međutim svi prisutni dobiti će uvide koji su im potrebni u ovom trenutku, iskustvena i teoretska znanja.
 
Ova online radionica se računa kao jedan modul u okviru našeg edukacijskog programa OSNOVE SISTEMSKIH KONSTELACIJA. Više o ovom programu možete naći na podstranici EDUKACIJA .
——————————–
Svaki modul je cjelina za sebe i naučiti ćete mnogo samim sudjelovanjem, kao i kroz praktične radove. Ne morate se obavezati za cijeli program, već se prijavljujete pojedinačno za svaki modul. Za one koji sudjeluju na cijelom modulu izdaje se elektronski certifikat sudjelovanja.
 
VODITELJ: Alemka Dauskardt
 
CIJENA: 750 kn (100 € za uplate izvan Hr)
POPUST za one koji već imaju našu diplomu: 450 kn (60 € za uplate izvan Hr)
 
Za prijavu potrebno je ispuniti OBRAZAC ZA PRIJAVU dole niže. U prijavi navedite ako vam je potreban R1. Po prijavi dobiti ćete informacije kako uplatiti, a po uplati dobiti ćete ZOOM link za radionicu sa svim potrebnim informacijama za sudjelovanje, kao i e-materijalima vezanim za temu.
 
TEHNIČKA PODRŠKA
 

Potrebna vam je Zoom aplikacija koju možete besplatno dobiti OVDJE.

Najbolje je priključiti se kroz laptop, sa ispravnom kamerom i mikrofonom. Vodite računa da imate malo prostora iza sebe, kao i da direktan izvor svjetlosti nije iza vas. Tehnička podrška je moguća na zahtjev i prije same radionice (napomenite to u prijavi), a na sam dan preporučujemo da se priključite pola sata ranije za otklanjanje eventualnih tehničkih problema.

(datum će biti objavljen naknadno)

OBRAZAC ZA PRIJAVU