Ljubav je…

25. & 26.2.2023.

…sve što nam treba?  Prolazna ili postojana? Slijepa ili ona koja vidi? Koga voli najviše? Gdje moja ljubav gleda? U mom srcu sve je jasno. Ljubav nije osjećaj. Zakonitosti ljubavi. Ljubav i bolest. U ljubavi smo JEDNO.

Naučite kako se nosimo sa ljubavlju u konstelacijama, kako u konstelacijama koristimo ovu pokretačku snagu za dovođenje obiteljskog sistema u ravnotežu.

Otkrijte skrivene zakonitosti ljubavi, red i ravnotežu koja ja potrebna za ljubav. Naučite kako je ljubav povezana sa bolešću, adikcijama, poremećajima prehrane, depresijom i suicidom. Ljubav nije šala. Ljubav nema veze sa romanitkom. Ljubav je… najveća stvaralačka sila univerzuma.

Zašto ljubav ograničiti na jednu osobu, kada možemo voljeti cijeli svemir?

 
U subotu, od 9.30 otvoren je link za uključivanje i tehničko uštimavanje, a u 10.00 počinjemo sa radom. Radimo uz 3 pauze do 19.00 uz eventualne kraće pauze ukoliko nam bude potrebno. U nedjelju radimo od 9.30 do 14.00. Možete se priključiti i isključiti u bilo koje vrijeme, no za potpuni doživljaj preporučujemo sudjelovanje na cijelom programu.
 
Ne možete očekivati da će se postavljati osobna konstelacija za svakog prijavljenog, međutim svi prisutni dobiti će uvide koji su im potrebni u ovom trenutku, te iskustvena i teoretska znanja. Svi koji žele i trebaju raditi na vlastitom pitanju uglavnom to i mogu. 
 
Ova online radionica se računa kao jedan modul (jedan i pol dan) u okviru našeg edukacijskog programa KONSTELACIJE PO HELLINGERU. Više o ovom programu možete naći na podstranici EDUKACIJA .
 
Ovaj modul je NIVO 1 – osnove konstelacijskog pristupa – prikladno za sve, ali naročito za one koji tek kreću sa učenjem.
 
——————————–
Svaki modul je cjelina za sebe i naučiti ćete mnogo samim sudjelovanjem, kao i kroz praktične radove. Ne morate se obavezati za cijeli program, već se prijavljujete pojedinačno za svaki modul. Za one koji sudjeluju na cijelom modulu izdaje se elektronski certifikat sudjelovanja.
 
VODITELJ: Alemka Dauskardt
 
KOTIZACIJA: 100 €   (120 € ako uplaćuje pravna osoba )
 
POPUST za one koji već imaju našu diplomu: 80 €
 

UPLATE:

Za uplate iz Hrvatske:  IBAN: HR6623400093102956485 (PBZ, Alemka Dauskardt, Zagreb) ne treba upisivati poziv na broj, samo u opis uplate naznačiti: “modul” i vaše ime

Za uplate izvan Hrvatske: paypal.me/alemka1  

 
Za prijavu potrebno je ispuniti OBRAZAC ZA PRIJAVU dole niže. U prijavi navedite podatke za R1 ako vam je potreban, a nakon uplate pošaljite potvrdu o uplati na mail konstelacija.kroacija@yahoo.com
 
Prijave i uplate najkasnije 3 dana prije početka kako bi dobili ZOOM link za radionicu sa svim potrebnim informacijama za sudjelovanje, kao i e-materijalima vezanim za temu.
 
TEHNIČKA PODRŠKA
 

Potrebna vam je Zoom aplikacija koju možete besplatno skinuti OVDJE.

Najbolje je priključiti se kroz laptop, sa ispravnom kamerom i mikrofonom. Vodite računa da imate malo prostora iza sebe, kao i da direktan izvor svjetlosti nije iza vas. Tehnička podrška je moguća na zahtjev i prije same radionice (napomenite to u prijavi), a na sam dan preporučujemo da se priključite pola sata ranije za otklanjanje eventualnih tehničkih problema.

UVJETI SUDJELOVANJA
 
Ukoliko se prijavljujete PRVI PUTA potrebno je prvo poslati upit preko KONTAKT STRANICE.
 
Vaša prijava podrazumijeva da ste pročitali i da prihvaćate UVJETE SUDJELOVANJA.
 
 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Modul “LJUBAV JE…” 

25. & 26.2.2023.

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA

Ova web stranica, kao voditelj obrade Vaših osobnih podataka, koristi i štiti sve informacije koje nam dostavljate kada koristite web stranicu konstelacija.hr ili se prijavljujete na sudjelovanje u našim programima ispunjavanjem online prijavnice.

Obvezujemo se da ćemo Vaše osobne podatke koristiti u skladu sa propisima Evropske unije, te da nećemo zloupotrebljavati osobne podatke iz eventualnog registracijskog obrasca ili prikupljene putem cookiesa (tzv. kolačića), niti ih bez vašeg dopuštenja prepuštati trećim osobama, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.