Prosljeđivanje života

….i ne uvijek kroz djecu

3. & 4.7.2021.

Kako dopustiti životu da dođe do nas kroz našu majku, i kroz našeg oca, i kroz naše pretke, kroz sve što se dogodilo u našem sistemu kojem pripadamo. Kako uvijek imati dobru majku. Kako možemo biti sigurni u okrilju velike Majke. Kako se prepustiti protoku života. Kako se nositi sa posljedicama kada smo životu rekli NE. Kako biti u mogućnosti reći DA.

Kako djeca dolaze na svijet? Kako ne dolaze? Kako dati mjesto nerođenima?

Um zna, ali tijelo je mudro.

Gubitak djeteta. Spontani i namjerni prekidi trudnoće. Neplodnost. Umjetna oplodnja. Istospolni parovi. Posvajanje.

OVOJ ONLINE TEMATSKOJ RADIONICI KONSTELACIJA / TEMATSKOM MODULU – MOGU SE PRIDRUŽITI SVI koji već imaju iskustva sa konstelacijskim pristupom.
 
VRIJEME ODRŽAVANJA – RASPORED
 
U subotu, od 9.30 otvoren je link za uključivanje i tehničko uštimavanje, a u 10.00 počinjemo sa radom. Radimo uz 3 pauze do 18.30 (19.00) uz eventualne kraće pauze ukoliko nam bude potrebno. U nedjelju radimo od 10.00 do 14.00 (14.30). Možete se priključiti i isključiti u bilo koje vrijeme, no za potpuni doživljaj preporučujemo sudjelovanje na cijelom programu.
 
Ne možete očekivati da će se postavljati osobna konstelacija za svakog prijavljenog, međutim svi prisutni dobiti će uvide koji su im potrebni u ovom trenutku, kao i iskustvena i teoretska znanja.
 
Ova online radionica se računa kao jedan i pol dan u okviru našeg edukacijskog programa OSNOVE SISTEMSKIH KONSTELACIJA. Više o ovom programu možete naći na podstranici EDUKACIJA .
 
Svaki modul je cjelina za sebe i naučiti ćete mnogo samim sudjelovanjem, kao i kroz praktične radove. Ne morate se obavezati za cijeli program, već se prijavljujete pojedinačno za svaki modul. Za one koji sudjeluju na cijelom modulu izdaje se elektronski certifikat sudjelovanja.
—————————————————————-
 
VODITELJ: Alemka Dauskardt
 
 
……………
 
 
TEHNIČKA PODRŠKA

Potrebna vam je Zoom aplikacija koju možete besplatno dobiti OVDJE.

Najbolje je priključiti se kroz laptop, sa ispravnom kamerom i mikrofonom. Vodite računa da imate malo prostora iza sebe, kao i da direktan izvor svjetlosti nije iza vas. Tehnička podrška je moguća na zahtjev i prije same radionice (napomenite to u prijavi), a na sam dan preporučujemo da se priključite pola sata ranije za otklanjanje eventualnih tehničkih problema.

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Tematska radionica “Prosljeđivanje života” – 3. & 4.7.2021.