Ženski i muški princip – borba ili ples?

 
 
Kozmički principi ženskosti i muškosti. Dva lica jedne egzistencije. Trauma odnosa između muškaraca i žena. Umire li ljubav?
 
Partnerstvo – kako uspjeva i šta ga povređuje. Zakonitosti ljubavi u partnerskim odnosima. Kako dječaci odrastaju u dobre muškarce i kako djevojčice odrastaju u dobre žene. Mamini sinovi i tatine djevojčice.
 
Muškarac i žena – potreba ili hir. Ravnoteža uzimanja i davanja. Njegovanje muškosti i ženstvenosti u odnosu. Mudrost seksualnosti.
 
Blagodati i izazovi roditeljstva i njegov utjecaj na partnerski odnos. Neplodnost. Umjetna oplodnja. Posvojenje. Gubitak i prekidi trudnoće. Istospolni parovi.

Tko ima prioritet: moj partner, moje dijete ili moja mama? Blagodati i izazovi roditeljstva i njegov utjecaj na partnerski odnos. Neplodnost. Umjetna oplodnja. Posvojenje. Gubitak i prekidi trudnoće. Istospolni parovi.

OVOJ ONLINE RADIONICI KONSTELACIJA MOGU SE PRIDRUŽITI SVI koji već imaju iskustva sa konstelacijskim pristupom. I oni koji nisu u edukaciji i oni koji žele raditi na osobnim pitanjima, koja ne moraju biti vezana za temu modula.
 
 
U subotu, od 9.30 otvoren je link za uključivanje i tehničko uštimavanje, a u 10.00 počinjemo sa radom. Radimo uz 3 pauze do 19.00 (19.30) uz eventualne kraće pauze ukoliko nam bude potrebno. U nedjelju radimo od 9.30 do 14.00. Možete se priključiti i isključiti u bilo koje vrijeme, no za potpuni doživljaj preporučujemo sudjelovanje na cijelom programu.
 
Ne možete očekivati da će se postavljati osobna konstelacija za svakog prijavljenog, međutim svi prisutni dobiti će uvide koji su im potrebni u ovom trenutku, iskustvena i teoretska znanja. Svaki modul uključuje konstelacijske radove na osobna pitanja sudionika. Učimo kroz iskustvene radove, teoriju, grupne vježbe i meditacije, sudjelovanje u radovima kao predstavnici.
 
Ova online radionica se računa kao jedan modul, odnosno jedan i pol dan u okviru našeg edukacijskog programa SISTEMSKE KONSTELACIJE PO HELLINGERU. Više o ovom programu možete naći na podstranici EDUKACIJA .
——————————–
Ovaj modul je NIVO 1 & NIVO 2 –  prikladno za početnike i iskusnije.
—————-
 
Svaki modul je cjelina za sebe i naučiti ćete mnogo samim sudjelovanjem, kao i kroz praktične radove. Ne morate se obavezati za cijeli program, već se prijavljujete pojedinačno za svaki modul. Za one koji sudjeluju na cijelom modulu izdaje se certifikat sudjelovanja.
 
VODITELJ: Alemka Dauskardt
 
CIJENA: 750 kn (100 € ) ili 900 kn (120 €) ako plaća pravna osoba
 
POPUST za one koji već imaju našu diplomu: 600 kn (80 € za uplate izvan Hr)
 
Za uplate iz Hrvatske IBAN: HR6623400093102956485
(PBZ, Alemka Dauskardt, Zagreb – ne treba upisivati poziv na broj, samo u opis uplate naznačiti: “modul” i vaše ime)
Za uplate izvan Hrvatske: paypal.me/alemka1
 
Za prijavu potrebno je ispuniti OBRAZAC ZA PRIJAVU dole niže. U prijavi navedite podatke za R1 ako vam je potreban, a nakon uplate pošaljite potvrdu o uplati na mail konstelacija.kroacija@yahoo.com
 
Prijave i uplate najkasnije 3 dana prije početka kako bi dobili ZOOM link za radionicu sa svim potrebnim informacijama za sudjelovanje, kao i e-materijalima vezanim za temu.
 
……………
 
 
TEHNIČKA PODRŠKA

Potrebna vam je Zoom aplikacija koju možete besplatno dobiti OVDJE.

Najbolje je priključiti se kroz laptop, sa ispravnom kamerom i mikrofonom. Vodite računa da imate malo prostora iza sebe, kao i da direktan izvor svjetlosti nije iza vas. Tehnička podrška je moguća na zahtjev i prije same radionice (napomenite to u prijavi), a na sam dan preporučujemo da se priključite pola sata ranije za otklanjanje eventualnih tehničkih problema.

UVJETI SUDJELOVANJA
 
Vaša prijava podrazumijeva da ste pročitali i da prihvaćate UVJETE SUDJELOVANJA.
 
 
 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Ženski i muški princip – borba ili ples?

2024

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA

Ova web stranica, kao voditelj obrade Vaših osobnih podataka, koristi i štiti sve informacije koje nam dostavljate kada koristite web stranicu konstelacija.hr ili se prijavljujete na sudjelovanje u našim programima ispunjavanjem online prijavnice.

Obvezujemo se da ćemo Vaše osobne podatke koristiti u skladu sa propisima Evropske unije, te da nećemo zloupotrebljavati osobne podatke iz eventualnog registracijskog obrasca ili prikupljene putem cookiesa (tzv. kolačića), niti ih bez vašeg dopuštenja prepuštati trećim osobama, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje zakonskih obveza.