Susreti sa smrću – sjaj u tami

28. & 29.10.2023.

Smrt u konstelacijama. Smrt u životu. Bolest i smrt. Kako umrijeti zdrav? Strah od smrti. Poriv ka smrti. Gdje smo sigurni? Ne možemo se sakriti od smrti.

Odnos prema smrti i umrlima. Kako živjeti punom snagom suočeni sa vlastitom smrtnošću. Smrt kao saveznik. Oni koji odugovlače i oni koji žure preko reda. Sistemski pritisak da slijedimo nekoga u smrt ili da odemo umjesto nekoga. Pravovremena smrt. Krivica preživjelih. Podrška umrlih predaka – jedan od najvećih izvora snage za nošenje sa svakodnevnim životnim teškoćama.

OVOJ ONLINE RADIONICI KONSTELACIJA MOGU SE PRIDRUŽITI SVI koji već imaju nekog iskustva sa konstelacijskim pristupom.
 
 
U subotu, od 9.30 otvoren je link za uključivanje i tehničko uštimavanje, a u 10.00 počinjemo sa radom. Radimo uz 3 pauze do otprilike 19.00 sati uz eventualne kraće pauze ukoliko nam bude potrebno. U nedjelju radimo od 9.30 do 14.00. Možete se priključiti i isključiti u bilo koje vrijeme, no za potpuni doživljaj preporučujemo sudjelovanje na cijelom programu.
 
Ne možete očekivati da će se postavljati osobna konstelacija za svakog prijavljenog, međutim svi prisutni dobiti će uvide koji su im potrebni u ovom trenutku, iskustvena i teoretska znanja. Svaki modul uključuje konstelacijske radove na osobna pitanja sudionika. Učimo kroz iskustvene radove, teoriju, grupne vježbe i meditacije, sudjelovanje u radovima kao predstavnici.
 
Ova online radionica se računa kao jedan modul (jedan i pol dan) u okviru našeg edukacijskog programa KONSTELACIJE PO HELLINGERU. Više o ovom programu možete naći na podstranici EDUKACIJA.
——————————–
Svaki modul je cjelina za sebe i naučiti ćete mnogo samim sudjelovanjem, kao i kroz praktične radove. Ne morate se obavezati za cijeli program, već se prijavljujete pojedinačno za svaki modul. Za one koji sudjeluju na cijelom modulu izdaje se elektronski certifikat sudjelovanja, a za sudjelovanje na 21 dana edukacije izdaje se diploma edukacijskog programa “Konstelacije po Hellingeru”.
 
 
VODITELJ: Alemka Dauskardt
 
 
 
CIJENA: 750 kn (100 € ) ili 900 kn (120 €) ako plaća pravna osoba
 
POPUST za one koji već imaju našu diplomu: 600 kn (80 € za uplate izvan Hr)
 
Za uplate iz Hrvatske IBAN: HR6623400093102956485
Za uplate izvan Hrvatske: paypal.me/alemka1
 
Za prijavu potrebno je ispuniti OBRAZAC ZA PRIJAVU dole niže. U prijavi navedite podatke za R1 ako vam je potreban, a nakon uplate pošaljite potvrdu o uplati na mail konstelacija.kroacija@yahoo.com
 
Prijave i uplate je potrebno finalizirati najkasnije 3 dana prije početka kako bi dobili ZOOM link za radionicu sa svim potrebnim informacijama za sudjelovanje, kao i e-materijalima vezanim za temu.
 
 
 
TEHNIČKA PODRŠKA
 

Potrebna vam je Zoom aplikacija koju možete besplatno skinuti OVDJE.

Najbolje je priključiti se kroz laptop, sa ispravnom kamerom i mikrofonom. Vodite računa da imate malo prostora iza sebe, kao i da direktan izvor svjetlosti nije iza vas. Tehnička podrška je moguća na zahtjev i prije same radionice (napomenite to u prijavi), a na sam dan preporučujemo da se priključite pola sata ranije za otklanjanje eventualnih tehničkih problema.

UVJETI SUDJELOVANJA
 
Vaša prijava podrazumijeva da ste pročitali i da prihvaćate UVJETE SUDJELOVANJA.
 
 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Susreti sa smrću – sjaj u tami

28. & 29.10.2023.

(Za ovaj modul prijaviti se možete tek od 14.10.23. Ukoliko želite dobiti mail podsjetnik sa pozivom za prijavu, prijavite se na našu mail listu preko kontakt stranice)

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA

Ova web stranica, kao voditelj obrade Vaših osobnih podataka, koristi i štiti sve informacije koje nam dostavljate kada koristite web stranicu konstelacija.hr ili se prijavljujete na sudjelovanje u našim programima ispunjavanjem online prijavnice.

Obvezujemo se da ćemo Vaše osobne podatke koristiti u skladu sa propisima Evropske unije, te da nećemo zloupotrebljavati osobne podatke iz eventualnog registracijskog obrasca ili prikupljene putem cookiesa (tzv. kolačića), niti ih bez vašeg izričitog dopuštenja prepuštati trećim osobama, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon.