Odnosi i kako ih (pre)živjeti

1.7. & 2.7.2023.

Partnerski odnosi. Roditelji i djeca. Obitelj i klan – tko pripada. Preci. Plemenska / nacionalna pripadnost. Kako prerasti klopku ograničene savjesti grupa kojima pripadamo i razviti univerzalnu svijest.

..

Kako ostvariti dobar partnerski odnos. Kako dječaci odrastaju u dobre muškarce i kako djevojčice odrastaju u dobre žene. Mamini sinovi i tatine djevojčice. Pogodi tko još dolazi na (svadbenu) večeru. Ravnoteža uzimanja i davanja. Njegovanje muškosti i ženstvenosti u braku. Odnos između dvoje traži izražaj u trećem. Neminovnost izazova: djeca – da ili ne? Mudrost seksualnosti.

Uzmi ili ostavi – uzaludni pokušaji da se promijeni partner. Prihvaćam tebe i tvoju porodicu. Te tri slatke riječi… Ravnoteža među partnerima. Kako čist račun (u ljubavi i patnji) omogućava uspješnu vezu. Bračne, ne-bračne i izvanbračne veze. Kad ne smijemo oprostiti. Ako treba da je kraj… Razvod. Kako se dobro rastati. Ponovni pokušaj – složene spojene porodice.

Dobar partnerski odnos kao nosilac zdravog odgoja. Kada se djeca osjećaju sigurnima? Poremećaji partnerskog odnosa i njihov utjecaj na djecu. Traumatizirani roditelji – nerazjašnjena pitanja iz njihove primarne porodice. Kad djeca postanu partneri. Kad djeca postanu roditelji.

Dječja lojalnost i potreba za pripadanjem. „Ja ću to nositi za tebe, mama.“ „Bolje da odem ja nego ti, dragi tata.“ 

OVOJ ONLINE RADIONICI KONSTELACIJA MOGU SE PRIDRUŽITI SVI koji već imaju iskustva sa konstelacijskim pristupom.
 
 
U subotu, od 9.30 otvoren je link za uključivanje i tehničko uštimavanje, a u 10.00 počinjemo sa radom. Radimo uz 3 pauze do 18.30 (19.00) uz eventualne kraće pauze ukoliko nam bude potrebno. U nedjelju radimo od 10.00 do 14.30. Možete se priključiti i isključiti u bilo koje vrijeme, no za potpuni doživljaj preporučujemo sudjelovanje na cijelom programu.
 
Ne možete očekivati da će se postavljati osobna konstelacija za svakog prijavljenog, međutim svi prisutni dobiti će uvide koji su im potrebni u ovom trenutku, iskustvena i teoretska znanja. Svaki modul uključuje konstelacijske radove na osobna pitanja sudionika. Učimo kroz iskustvene radove, teoriju, grupne vježbe i meditacije, sudjelovanje u radovima kao predstavnici.
 
Ova online radionica se računa kao jedan modul, odnosno jedan i pol dan u okviru našeg edukacijskog programa SISTEMSKE KONSTELACIJE PO HELLINGERU. Više o ovom programu možete naći na podstranici EDUKACIJA .
——————————–
Ovaj modul je NIVO 1 & NIVO 2 –  prikladno za početnike i iskusnije.
—————-
 
Svaki modul je cjelina za sebe i naučiti ćete mnogo samim sudjelovanjem, kao i kroz praktične radove. Ne morate se obavezati za cijeli program, već se prijavljujete pojedinačno za svaki modul. Za one koji sudjeluju na cijelom modulu izdaje se certifikat sudjelovanja.
 
VODITELJ: Alemka Dauskardt
 
CIJENA: 750 kn (100 € ) ili 900 kn (120 €) ako plaća pravna osoba
 
POPUST za one koji već imaju našu diplomu: 600 kn (80 € za uplate izvan Hr)
 
Za uplate iz Hrvatske IBAN: HR6623400093102956485
(PBZ, Alemka Dauskardt, Zagreb – ne treba upisivati poziv na broj, samo u opis uplate naznačiti: “modul” i vaše ime)
Za uplate izvan Hrvatske: paypal.me/alemka1
 
Za prijavu potrebno je ispuniti OBRAZAC ZA PRIJAVU dole niže. U prijavi navedite podatke za R1 ako vam je potreban, a nakon uplate pošaljite potvrdu o uplati na mail konstelacija.kroacija@yahoo.com
 
Prijave i uplate najkasnije 3 dana prije početka kako bi dobili ZOOM link za radionicu sa svim potrebnim informacijama za sudjelovanje, kao i e-materijalima vezanim za temu.
 
……………
 
 
TEHNIČKA PODRŠKA

Potrebna vam je Zoom aplikacija koju možete besplatno dobiti OVDJE.

Najbolje je priključiti se kroz laptop, sa ispravnom kamerom i mikrofonom. Vodite računa da imate malo prostora iza sebe, kao i da direktan izvor svjetlosti nije iza vas. Tehnička podrška je moguća na zahtjev i prije same radionice (napomenite to u prijavi), a na sam dan preporučujemo da se priključite pola sata ranije za otklanjanje eventualnih tehničkih problema.

UVJETI SUDJELOVANJA
 
Vaša prijava podrazumijeva da ste pročitali i da prihvaćate UVJETE SUDJELOVANJA.
 
 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

1.7. & 2.7.2023.
 
(Za ovaj modul prijaviti se možete tek od 15.6.23. Ukoliko želite dobiti mail podsjetnik sa pozivom za prijavu, prijavite se na našu mail listu preko kontakt stranice)
 

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA

Ova web stranica, kao voditelj obrade Vaših osobnih podataka, koristi i štiti sve informacije koje nam dostavljate kada koristite web stranicu konstelacija.hr ili se prijavljujete na sudjelovanje u našim programima ispunjavanjem online prijavnice.

Obvezujemo se da ćemo Vaše osobne podatke koristiti u skladu sa propisima Evropske unije, te da nećemo zloupotrebljavati osobne podatke iz eventualnog registracijskog obrasca ili prikupljene putem cookiesa (tzv. kolačića), niti ih bez vašeg dopuštenja prepuštati trećim osobama, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje zakonskih obveza.