Počinitelji i žrtve

Počinitelji i žrtve – vječni ples

14. & 15.8.2021.

U ovoj edukacijsko-iskustvenoj radionici pobliže ćemo istražiti ovu opasnu i čudesnu dinamiku na obiteljskom / individualnom i na nacionalnom / kolektivnom nivou.

Pogledati ćemo kako se ona očituje kroz neke od najtežih životnih situacija: nasilje u obitelji, nesreće, ubojstva i ratove.

Otkriti ćemo kako naći put iz začaranog kruga na sistemskom nivou, s onu stranu osvete i oprosta. Također, kako se nositi sa posljedicama rata, a što doprinosi pomirenju i miru u duši.

OVOJ ONLINE RADIONICI KONSTELACIJA MOGU SE PRIDRUŽITI SVI koji već imaju iskustva sa konstelacijskim pristupom.
 
Subota će biti više posvećena osobnim radovima, dok ćemo se u nedjelju fokusirati više na teoriju, superviziju, pitanja sudionika i možda na kolektivne teme od interesa za sudionike.
 
U subotu, od 9.30 otvoren je link za uključivanje i tehničko uštimavanje, a u 10.00 počinjemo sa radom. Radimo uz 3 pauze do 18.30 (19.00) uz eventualne kraće pauze ukoliko nam bude potrebno. U nedjelju radimo od 10.00) do 14.00. Možete se priključiti i isključiti u bilo koje vrijeme, no za potpuni doživljaj preporučujemo sudjelovanje na cijelom programu.
 
Neće se postavljati osobna konstelacija za svakog prijavljenog, međutim svi prisutni dobiti će uvide koji su im potrebni u ovom trenutku, iskustvena i teoretska znanja.
 
Ova online radionica se računa kao jedan modul u okviru našeg edukacijskog programa OSNOVE SISTEMSKIH KONSTELACIJA. Više o ovom programu možete naći na podstranici EDUKACIJA .
——————————–
Svaki modul je cjelina za sebe i naučiti ćete mnogo samim sudjelovanjem, kao i kroz praktične radove. Ne morate se obavezati za cijeli program, već se prijavljujete pojedinačno za svaki modul. Za one koji sudjeluju na cijelom modulu izdaje se elektronski certifikat sudjelovanja.
 
VODITELJ: Alemka Dauskardt
 
CIJENA: 750 kn (100 € za uplate izvan Hr)
POPUST za one koji već imaju našu diplomu: 450 kn (60 € za uplate izvan Hr)
 
Za prijavu potrebno je ispuniti OBRAZAC ZA PRIJAVU dole niže. U prijavi navedite ako vam je potreban R1. Po prijavi dobiti ćete informacije kako uplatiti, a po uplati dobiti ćete ZOOM link za radionicu sa svim potrebnim informacijama za sudjelovanje, kao i e-materijalima vezanim za temu.
 
TEHNIČKA PODRŠKA

Potrebna vam je Zoom aplikacija koju možete besplatno dobiti OVDJE.

Najbolje je priključiti se kroz laptop, sa ispravnom kamerom i mikrofonom. Vodite računa da imate malo prostora iza sebe, kao i da direktan izvor svjetlosti nije iza vas. Tehnička podrška je moguća na zahtjev i prije same radionice (napomenite to u prijavi), a na sam dan preporučujemo da se priključite pola sata ranije za otklanjanje eventualnih tehničkih problema.

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

14. & 15.8.2021.