Živjeti (i umrijeti) u skladu s prirodom

Smrt u konstelacijama. Smrt u životu. Bolest i smrt. Kako umrijeti zdrav? Strah od smrti. Poriv ka smrti. Gdje smo sigurni? Ne možemo se sakriti od smrti.

Odnos prema smrti i umrlima. Kako živjeti punom snagom suočeni sa vlastitom smrtnošću. Smrt kao saveznik. Oni koji odugovlače i oni koji žure preko reda. Sistemski pritisak da slijedimo nekoga u smrt ili da odemo umjesto nekoga. Pravovremena smrt. Krivica preživjelih. Podrška umrlih predaka – jedan od najvećih izvora snage za nošenje sa svakodnevnim životnim teškoćama.

Što je prirodna smrt?

OVOJ ONLINE RADIONICI KONSTELACIJA MOGU SE PRIDRUŽITI SVI koji već imaju iskustva sa konstelacijskim pristupom.
 
Subota će biti više posvećena osobnim radovima, dok ćemo se u nedjelju fokusirati više na teoriju, superviziju, pitanja sudionika i možda na kolektivne teme od interesa za sudionike.
 
U subotu, od 9.30 otvoren je link za uključivanje i tehničko uštimavanje, a u 10.00 počinjemo sa radom. Radimo uz 3 pauze do 18.30 (19.00) uz eventualne kraće pauze ukoliko nam bude potrebno. U nedjelju radimo od 10.00) do 14.00. Možete se priključiti i isključiti u bilo koje vrijeme, no za potpuni doživljaj preporučujemo sudjelovanje na cijelom programu.
 
Neće se postavljati osobna konstelacija za svakog prijavljenog, međutim svi prisutni dobiti će uvide koji su im potrebni u ovom trenutku, iskustvena i teoretska znanja.
 
Ova online radionica se računa kao jedan modul u okviru našeg edukacijskog programa OSNOVE SISTEMSKIH KONSTELACIJA. Više o ovom programu možete naći na podstranici EDUKACIJA .
——————————–
Svaki modul je cjelina za sebe i naučiti ćete mnogo samim sudjelovanjem, kao i kroz praktične radove. Ne morate se obavezati za cijeli program, već se prijavljujete pojedinačno za svaki modul. Za one koji sudjeluju na cijelom modulu izdaje se elektronski certifikat sudjelovanja.
 
VODITELJ: Alemka Dauskardt
 
 
Za prijavu potrebno je ispuniti OBRAZAC ZA PRIJAVU dole niže. U prijavi navedite ako vam je potreban R1. Po prijavi dobiti ćete informacije kako uplatiti, a po uplati dobiti ćete ZOOM link za radionicu sa svim potrebnim informacijama za sudjelovanje, kao i e-materijalima vezanim za temu.
 
TEHNIČKA PODRŠKA

Potrebna vam je Zoom aplikacija koju možete besplatno dobiti OVDJE.

Najbolje je priključiti se kroz laptop, sa ispravnom kamerom i mikrofonom. Vodite računa da imate malo prostora iza sebe, kao i da direktan izvor svjetlosti nije iza vas. Tehnička podrška je moguća na zahtjev i prije same radionice (napomenite to u prijavi), a na sam dan preporučujemo da se priključite pola sata ranije za otklanjanje eventualnih tehničkih problema.

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

(trenutno se nije moguće prijaviti za ovaj modul, novi datum biti će objavljen naknadno)