Konstelacijski pristup 1

purple water droplet

1. & 2.4.2023.

Metoda, terapija ili filozofija? Sistemske zakonitosti života. Učenje konstelacija kao spiritualni put. Fenomenološki pristup. Stav voditelja. Povjerenje u Polje. Zakonitosti pomaganja: Kada možemo i smijemo pomoći. Intuicija i radikalna uključivost. U duhu svi smo JEDNO: Napuštanje kategorija dobrog i zla.

Proces učenja konstelacija nije linearan, već spiralan. Ne učimo vještine, već stav. Učenje podrazumijeva osoban razvoj, prorađivanje osobnih tema, kao i spiritualni rast.

OVOJ ONLINE RADIONICI KONSTELACIJA MOGU SE PRIDRUŽITI SVI koji već imaju nekog iskustva sa konstelacijskim pristupom.
 
 
U subotu, od 9.30 otvoren je link za uključivanje i tehničko uštimavanje, a u 10.00 počinjemo sa radom. Radimo uz 3 pauze do 19.00 (19.30) uz eventualne kraće pauze ukoliko nam bude potrebno. U nedjelju radimo od 9.30 do 14.00. Možete se priključiti i isključiti u bilo koje vrijeme, no za potpuni doživljaj preporučujemo sudjelovanje na cijelom programu.
 
Ne možete očekivati da će se postavljati osobna konstelacija za svakog prijavljenog, međutim svi prisutni dobiti će uvide koji su im potrebni u ovom trenutku, iskustvena i teoretska znanja. Svaki modul uključuje konstelacijske radove na osobna pitanja sudionika. Učimo kroz iskustvene radove, teoriju, grupne vježbe i meditacije, sudjelovanje u radovima kao predstavnici.
 
Ova online radionica se računa kao jedan i pol dan (12 sati) u okviru našeg edukacijskog programa KONSTELACIJE PO HELLINGERU. Više o ovom programu možete naći na podstranici EDUKACIJA .
 
Ovaj modul je NIVO 1 – osnove konstelacijskog pristupa, prikladno za sve, ali naročito za one koji tek kreću sa učenjem.
——————————–
Svaki modul je cjelina za sebe i naučiti ćete mnogo samim sudjelovanjem, kao i kroz praktične radove. Ne morate se obavezati za cijeli program, već se prijavljujete pojedinačno za svaki modul. Za one koji sudjeluju na cijelom modulu izdaje se elektronski certifikat sudjelovanja.
 
 
VODITELJ: Alemka Dauskardt
 
 
CIJENA: 100 €  (120 € ako plaća pravna osoba)
 
POPUST za one koji već imaju diplomu našeg programa: 80 €
 
Za uplate iz Hrvatske IBAN: HR6623400093102956485
 
Za uplate izvan Hrvatske: paypal.me/alemka1  
(ukoliko ne možete uplatiti PP-om, kontaktirajte me za detalje računa za uplate izvan Hrvatske, odnosno EU-a)
 
Za prijavu potrebno je ispuniti OBRAZAC ZA PRIJAVU dole niže. U prijavi navedite podatke za R1 ako vam je potreban, a nakon uplate pošaljite potvrdu o uplati na mail konstelacija.kroacija@yahoo.com. Prijava je važeća samo po uplati.
 
Prijave i uplate najkasnije 3 dana prije početka kako bi dobili ZOOM link za radionicu sa svim potrebnim informacijama za sudjelovanje, kao i e-materijalima vezanim za temu.
 
 
 
TEHNIČKA PODRŠKA
 

Potrebna vam je Zoom aplikacija koju možete besplatno skinuti OVDJE.

Najbolje je priključiti se kroz laptop, sa ispravnom kamerom i mikrofonom. Vodite računa da imate malo prostora iza sebe, kao i da direktan izvor svjetlosti nije iza vas. Tehnička podrška je moguća na zahtjev i prije same radionice (napomenite to u prijavi), a na sam dan preporučujemo da se priključite pola sata ranije za otklanjanje eventualnih tehničkih problema. Dobiti ćete i kratak video sa uputama o sudjelovanju u Zoom konstelacijama.

Moduli se NE snimaju i moguće ih je pratiti jedino sudjelovanjem u realnom vremenu.

UVJETI SUDJELOVANJA
 
Vaša prijava podrazumijeva da ste pročitali i da prihvaćate UVJETE SUDJELOVANJA.
 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

1. & 2.4.2023.

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA

Ova web stranica, kao voditelj obrade Vaših osobnih podataka, koristi i štiti sve informacije koje nam dostavljate kada koristite web stranicu konstelacija.hr ili se prijavljujete na sudjelovanje u našim programima ispunjavanjem online prijavnice.

Obvezujemo se da ćemo Vaše osobne podatke koristiti u skladu sa propisima Evropske unije, te da nećemo zloupotrebljavati osobne podatke iz eventualnog registracijskog obrasca ili prikupljene putem cookiesa (tzv. kolačića), niti ih bez vašeg dopuštenja prepuštati trećim osobama, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje zakonskih obveza.