Zdavo tijelo u zdravom duhu

Zdravo tijelo u zdravom duhu

Bolest i zdravstvene tegobe doživljavamo kao ograničenja punom življenju, kako na osobnom, tako i na kolektivnom nivou, na primjer u slučaju pandemija. Rijetko u njima vidimo priliku i poziv na puniji i ispunjeni život. Kroz simptome, bolest nam može poručiti što je to što nedostaje ili što se treba integrirati u naše živote. Simptomi mogu oponašati ili rekreirati neki aspekt traume ili krivice koja nije bila razriješena ili nas podsjetiti na korak koji nismo nikada dovršili. Kroz simptome smo često prisiljeni suočiti se sa osjećajem ili situacijom koje smo do tada izbjegavali. Kada slušamo jezik bolesti na ovaj način, možemo poduzeti korake koje život od nas zahtjeva i vratiti organizam u zdravu ravnotežu. Bilo da je taj organizam naše tijelo ili planeta na kojoj živimo.


OVOJ ONLINE RADIONICI KONSTELACIJA MOGU SE PRIDRUŽITI SVI koji već imaju iskustva sa konstelacijskim pristupom.
 
Subota će biti više posvećena osobnim radovima, dok ćemo se u nedjelju fokusirati više na teoriju, superviziju, pitanja sudionika i možda na kolektivne teme od interesa za sudionike.
 
Možete sudjelovati jedan ili oba dana. Cijena je ista za sve.
 
Počinjemo u subotu , od 9.30 otvoren je link za uključivanje i tehničko uštimavanje, a u 10.00 počinjemo sa radom. Radimo uz 3 pauze do 18.30. U nedjelju radimo od 9.30 (10.00) do 13.30 (14.00). Možete se priključiti i isključiti u bilo koje vrijeme, no za potpuni doživljaj preporučujemo sudjelovanje na cijelom programu.
 
Neće se postavljati osobna konstelacija za svakog prijavljenog, međutim svi prisutni dobiti će uvide koji su im potrebni u ovom trenutku, iskustvena i teoretska znanja.
 
Ova online radionica se računa kao jedan modul u okviru našeg edukacijskog programa OSNOVE SISTEMSKIH KONSTELACIJA. Više o ovom programu možete naći na podstranici EDUKACIJA .
——————————–
Svaki modul je cjelina za sebe i naučiti ćete mnogo samim sudjelovanjem, kao i kroz praktične radove. Ne morate se obavezati za cijeli program, već se prijavljujete pojedinačno za svaki modul. Za one koji sudjeluju na cijelom modulu izdaje se certifikat sudjelovanja.
 
VODITELJ: Alemka Dauskardt
 
CIJENA:
POPUST ZA ONE SA NAŠOM DIPLOMOM:
 
Po prijavi dobiti ćete informacije kako uplatiti, a po uplati dobiti ćete ZOOM link za radionicu sa svim potrebnim informacijama za sudjelovanje, kao i e-materijalima vezanim za temu. U prijavi navedite ako vam je potreban R1.
 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

(trenutno se nije moguće prijaviti za ovaj modul, novi datum biti će objavljen naknadno)