Zdavo tijelo u zdravom duhu

Zdravo tijelo u zdravom duhu

14. & 15.1.2023.

Bolest i zdravstvene tegobe doživljavamo kao ograničenja punom življenju, kako na osobnom, tako i na kolektivnom nivou, na primjer u slučaju pandemija. Rijetko u njima vidimo priliku i poziv na puniji i ispunjeni život. Kroz simptome, bolest nam može poručiti što je to što nedostaje ili što se treba integrirati u naše živote. Simptomi mogu oponašati ili rekreirati neki aspekt traume ili krivice koja nije bila razriješena ili nas podsjetiti na korak koji nismo nikada dovršili. Kroz simptome smo često prisiljeni suočiti se sa osjećajem ili situacijom koje smo do tada izbjegavali. Kada slušamo jezik bolesti na ovaj način, možemo poduzeti korake koje život od nas zahtjeva i vratiti organizam u zdravu ravnotežu. Bilo da je taj organizam naše tijelo ili planeta na kojoj živimo.


 
OVOJ ONLINE RADIONICI KONSTELACIJA MOGU SE PRIDRUŽITI SVI koji već imaju nekog iskustva sa konstelacijskim pristupom.
 
 
U subotu, od 9.30 otvoren je link za uključivanje i tehničko uštimavanje, a u 10.00 počinjemo sa radom. Radimo uz 3 pauze do 18.30 (19.00) uz eventualne kraće pauze ukoliko nam bude potrebno. U nedjelju radimo od 10.00 do 14.30. Možete se priključiti i isključiti u bilo koje vrijeme, no za potpuni doživljaj preporučujemo sudjelovanje na cijelom programu.
 
Ne možete očekivati da će se postavljati osobna konstelacija za svakog prijavljenog, međutim svi prisutni dobiti će uvide koji su im potrebni u ovom trenutku, iskustvena i teoretska znanja. Svaki modul uključuje konstelacijske radove na osobna pitanja sudionika. Učimo kroz iskustvene radove, teoriju, grupne vježbe i meditacije, sudjelovanje u radovima kao predstavnici.
 
Ova online radionica se računa kao jedan modul (jedan i pol dan) u okviru našeg edukacijskog programa KONSTELACIJE PO HELLINGERU. Više o ovom programu možete naći na podstranici EDUKACIJA .
——————————–
Svaki modul je cjelina za sebe i naučiti ćete mnogo samim sudjelovanjem, kao i kroz praktične radove. Ne morate se obavezati za cijeli program, već se prijavljujete pojedinačno za svaki modul. Za one koji sudjeluju na cijelom modulu izdaje se elektronski certifikat sudjelovanja.
 
 
VODITELJ: Alemka Dauskardt
 
 
CIJENA: 100 €  (120 € ako plaća pravna osoba )
 
POPUST za one koji već imaju našu diplomu: 80 €
 
Uplate na račun: IBAN: HR6623400093102956485
 
ili preko PayPal-a  paypal.me/alemka1
 
Za prijavu potrebno je ispuniti OBRAZAC ZA PRIJAVU dole niže. U prijavi navedite podatke za R1 ako vam je potreban, a nakon uplate pošaljite potvrdu o uplati na mail konstelacija.kroacija@yahoo.com
 
Prijave i uplate najkasnije 3 dana prije početka kako bi dobili ZOOM link za radionicu sa svim potrebnim informacijama za sudjelovanje, kao i e-materijalima vezanim za temu.
 
 
TEHNIČKA PODRŠKA
 

Potrebna vam je Zoom aplikacija koju možete besplatno skinuti OVDJE.

Najbolje je priključiti se kroz laptop, sa ispravnom kamerom i mikrofonom. Vodite računa da imate malo prostora iza sebe, kao i da direktan izvor svjetlosti nije iza vas. Tehnička podrška je moguća na zahtjev i prije same radionice (napomenite to u prijavi), a na sam dan preporučujemo da se priključite pola sata ranije za otklanjanje eventualnih tehničkih problema.

UVJETI SUDJELOVANJA
 
Vaša prijava podrazumijeva da ste pročitali i da prihvaćate UVJETE SUDJELOVANJA.

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Zdravo tijelo u zdravom duhu

14. & 15.1.2023.

(prijaviti se možete tek od 1.1.2023.)

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA

Ova web stranica, kao voditelj obrade Vaših osobnih podataka, koristi i štiti sve informacije koje nam dostavljate kada koristite web stranicu konstelacija.hr ili se prijavljujete na sudjelovanje u našim programima ispunjavanjem online prijavnice.

Obvezujemo se da ćemo Vaše osobne podatke koristiti u skladu sa propisima Evropske unije, te da nećemo zloupotrebljavati osobne podatke iz eventualnog registracijskog obrasca ili prikupljene putem cookiesa (tzv. kolačića), niti ih bez vašeg dopuštenja prepuštati trećim osobama, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje zakonskih obveza.