Voditelji

Alemka i Max Dauskardt

Iskusni voditelji sa dugogodišnjim iskustvom iz sistemskih konstelacija, školovani u Australiji i Njemačkoj kod Berta Hellingera i drugih vodećih svjetskih stručnjaka za konstelacijski rad, aktivni u međunarodnoj zajednici konstelatora, autori sa objavljenim člancima u internacionalnom magazinu za sistemske konstelacije “The Knowing Field” i drugdje. Alemka i Max Dauskardt su sretan bračni par sa dosta godina životnog iskustva koji žive, dišu i vole ono što rade i podučavaju.

 
 
 
 

alemka profile good 22ALEMKA  DAUSKARDT

Magistra Psihologije sa diplomama iz Evrope i Australije i sa dugogodišnjim iskustvom rada na području savjetovanja, obiteljske terapije i traume. Alemka je završila edukaciju za Geštalt terapeuta, a u radu se oslanja na znanja iz mnogih drugih terapeutskih orijentacija i speciajlističkih edukacija. Od 1996-te godine, kada se prvi puta susrela sa konstelacijama, prošla je intenzivnu edukaciju s Bertom Hellingerom i drugim vodećim stručnjacima za konstelacijski rad.  Alemka kontinuirano radi na promoviranju konstelacijskog rada, naročito u Hrvatskoj, kroz aktivnosti udruge za sistemsku djelatnost “Konstelacija” čiji je osnivač, kroz prevođenje konstelacijske literature, širenje znanja o konstelacijama kroz medije, te organiziranje seminara sa vodećim međunarodnim voditeljima. Godinama također vodi konstelacije, kroz grupe i individualno i zajedno sa suprugom Maxom, educirala je generacije konstelatora, od kojih se mnogi danas i sami bave ovom metodom. Nastavlja voditi edukacijsko-iskustvene programe u živo i online, u Hrvatskoj i drugim zemljama. Registrirani je konstelator na međunarodnom registru konstelatora prema Hellingeru.

Rekli su o nama


 

max-photoMAX DAUSKARDT

Voditelj konstelacija koji je učio od vodećih internacionalnih terapeuta u Europi, Izraelu, Americi, Aziji i Australiji. Maxov  doprinos bio je instrumentalan za početke razvoja i stvaranje prilika za konstelacijski rad u Australiji i Europi. Max je aktivan u internacionalnim konstelacijskim krugovima, osnivački je član  Međunarodne udruge za sistemske konstelacije – International Systemic Constellations Association (ISCA-e), na čijem je čelu kao predsjednik bio dva mandata. Maxov stil je obogaćen njegovom neposrednošću, bogatstvom njegovog životnog iskustva i poznavanjem različitih kultura.  Također objavljuje članke u u internacionalnom časopisu za sistemske konstelacije “The Knowing Field”, te istražuje povezanost fenomena konstelacija sa najnovijim saznanjima na području kvantne fizike i istraživanja svijesti. Registrirani je konstelator na međunarodnom registru konstelatora prema Hellingeru.

Rekli su o nama


ENGLISH


TURKISH

Komentiraj