Rekli su o nama i radu

Poštovani,

Sudjelovala sam na vašoj radionici konstelacija  i iskustvo koje sam doživjela bilo je neopisivo. Prvi puta sam se susrela sa takvim načinom rada ( puno sam sudjelovala u tuđim postavama te sam napravila i svoju) . Stvari su se rapidno počele odvijati u stvarnom životu ali puno više i intenzivnije unutar mene same.

———————-
Osjećam lijepe promjene od konstelacije koju sam postavila u nedjelju. Tihe i uporne procese koji se odvijaju u meni. Hvala na tome

———————-

Poštovani,

Nakon jučerašnjeg rada, osjećam se tako dobro, slobodno …kao da mi se otvara jedan novi svijet..

Nekako mi dolazi da trebam ostati s mužem i da je ovo moje nezadovoljstvo našom vezom, prvenstveno produkt nezadovoljstva sobom..želje za odustajanjem od života..želje za smrću koja me prati zadnjih 25 godina..

Puno vam hvala na jučerašnjem danu..

Vidimo se sigurno opet.

 ———————————

 Bok Alemka,
samo da Vam se oboma još jednom zahvalim za izuzetno iskustvo čije pozitivne posljedice već osjećam.

——————————— 

Draga Alemka,

bilo mi je jučer prekrasno i teško u isto vrijeme. Kada sam došla doma, bilo mi je dosta loše, mučnina, i sve se raspadalo na atome u meni, ogroman umor i bol u prsima. Otkazala sam dogovor koji sam imala, i otišla odmah u krevet.

 Danas se osjećam potpuno novo, obnovljeno i radosno. Zapravo, nevjerojatno. Suptilna promjena, a velika.

 Hvala vam od srca. Vidimo se.


Poštovana,
napravila sam kod Vas konstelacijski rad prošle godine vezano za moju obiteljsku situaciju, suprugovo zdravstveno stanje i posao, djeca. U toku ovih proteklih godinu dana suprugo zdravstveno stanje se stabiliziralo i zaposlio se u struci, uglavnom život je krenuo jednim normalnim tokom. Kćerka je isto kod Vas napravila konstelacijski rad, dugo vremena nije mogla naći odgovarajući posao, u toku prošle godine nakon konstelacija ona je dobila posao, isto u struci. Sin je imao turbulentnu situaciju po pitanju odnosa, prekid dugogodišnjeg odnosa, polako se i ta situacija stabilizira.

————————————————————————

Draga Alemka,

Želim vam se još jednom ovim putem zahvaliti na svemu što ste mi pružili ovaj vikend na radionici i vi i Max, puno hvala od srca.
Sve što sam željela dobila sam i više od tog i kroz sestrin rad,  i kroz svoj pogotovo-uvidi i unutarnje energetsko stanje moga tijela uma i emocija su dobili ono što mi je oduvijek na neki način više ili manje falilo , (a što sam zapravo kompenzirala kroz utjehu u drugima, vježbanje u djetinjstvu da me osnaži, kreativno izražavanje da se osjetim potpunom….. ) a to je da sam dobila, na fizičkoj razini stabilnost i osjećaj da stojim samostalno , čvrsto na svojim nogama, da osjećam kralježnicu u potpunosti i da su mi leđa stabilna, da se ne “rušim” i da kročim sigurno kroz život, na mentalnoj razini bistrinu i jasnoću misli bez strahova, sumnji, zbrčkanosti, nesigurnosti….a na emotivno -duševnoj osjećaj potpune potpunosti sebe, prihvaćanje svojih nesavršenosti, opuštenost, smirenost, ljubav prema samoj sebi, nježnost, i još puno emocija koje naviru iz srca i šire se na van za sve….prihvaćanje obitelji i njenih članova, duboko razumijevanje za obiteljske traume kroz generacije te blagoslov svih članova od ikada koji su iza mene bili i od kojih sam potekla.
Veselim se sljedećoj radionici i volontiranju za druge radove.
Zahvaljujem se od srca i lijepi pozdrav
I.
————————————————————

Draga Alemka,

Proslo je dva mjeseca od moje konstelacije. Postavili smo moju mamu nazad u moje srce, što je rezultiralo nevjerovatnom pozitivnom promjenom u odnosu mene i moje kćeri, što je sigurno najdragocjenije za mene, ali osim toga primjećujem veliku razliku u odnosima sa mnogim drugim ženama u mom životu… nema više ljutnje koju s nekim dobrim razlogom nikad nisam mogla objasniti.

———————————

Draga Alemka,
Imam ti potrebu javiti, saznala sam da sam trudna:):) …. Da čudesno, nakon obje moje konstelacije! …………………………..

Pošto osjećam da su konstelacije pripremile ili pozvale ova čuda, pišem ti da i ti “uživaš” u njima:)
Hvala puno puno i tebi i Maxu na iskustvu i mudrosti, i na ultrazanimljivim i dubokim radovima, bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati uz vašu intuiciju i puštanje..čovjek se odmori od mozga:)
Lijep vam pozdrav oboma!

——————-


Uglavnom….poslovna situacija mi je bila katastrofa kao i brak i samopouzdanje. I nakon nase konstelacije moj brak se totalno promijenio na bolje, sad je sve super. Ja sam nakon konstelacije odlucila da vise ne zelim raditi u kuhinji i poslala sam zivotopis na tri super oglasa i svi su se javili da dodem na razgovor.

N.

——————————-

Htjela bih još jednom zahvaliti na prekrasnom vikendu. Dobila sam odgovore na svoja životna pitanja i uvide koji su me poštedjeli godina i godina kasnijeg kajanja. Osjećam se kao da sam dobila drugu priliku za živjeti ispunjen život.

U subotu sam došla s namjerom da svoj život “dovedem u red” odnosno da ga napravim ugodnijim za sebe i svoje najbliže. Shvatila sam da to nije smisao postojanja. Uvijek sam mislila da će mi tzv. rad na sebi pokazati prečicu do lagodnog života i vjerojatno mi je to bio glavni motiv da se uopće posvetim takvom načinu rada. Tijekom vikenda, možda čak i više nakon vikenda, sam uspjela sebe vidjeti iz neke nove perspektive. Počela sam prema životu i svemu što mi se događa osjećati poštovanje i prihvaćanje, umjesto dosadašnje kritike i želje za ispravljanjem nesavršenosti.

Radovi drugih sudionika su se tako blisko dotakli moje situacije da sam isprva zaključila da neću otvarati svoje pitanje. No, kako se bližio kraj tečaja, proradila je svojevrsna pohlepa za još, tako da sam se ipak javila za postaviti pitanje.

Dobila sam jako puno, prihvaćam to sa zahvalnošću i presretna sam što imam novu priliku. Jedva čekam sljedeći tečaj, no drago mi je da će do tada proći neko vrijeme jer mi je potrebno da se sve slegne.

J.

——————————–

Draga Alemka i Max,

Čast mi je biti dijelom nečega za što smatram da je za najviše dobro svake duše s kojom dođe u doticaj na direktan ili indirektan način.
L.
—————————-

Prije nego što sam krenula na konstelacije, slušala sam o njima neko vrijeme od svoje prijateljice .
Pomalo skeptična, kada se radi o meni nepoznatim stvarima a ipak vjerujući njoj, počela sam “čačkati”.
Prvo je propitkujući o samoj metodi a onda o literaturi koju bi mi mogla preporučiti. Nakon pročitane knjige “Priznati ono što jest” odlučila sam se na prvi korak, prijaviti se na svoju prvu konstelaciju.
Pomalo uzbuđena od nepoznatog i informacija koje su mi na prvu “sjele”, došla sam.
Gledajući druge u postavkama, i vas dvoje, pomislila sam pa ti ljudi ne fejkaju. Ima nečeg u tome. Pa su pale prve suze, pa prva olakšanja pa i moja prva postavka ali na kraju dana jer ziheraš kakav sam bila, to je bio jedan jedini način.
Otišla sam kući nekako drugačija. Zadovoljna i pomalo rasterećena. Kao da je neki sloj mene otpao. Vau, pomislila sam.
I odlučila dolaziti dalje.
Svaka slijedeća radionica i moje dvije postavke su me u 6 mjeseci drastično promjenile na bolje. Na bolje zato što su se svi moji odnosi popravili i što su se moji odnosi s roditeljima popravili.
S mamom s kojom sam imala u zadnjih godinu dana skroz loš odnos, sad je upravo onakav kakav bio trebao biti, pun ljubavi, razumijevanja i međusobnog poštovanja. Svom tati sam prije tjedan dana uspjela reći da ga puno volim. Sve su to stvari koje su me godinama mučile.
No, ne smatram da je tu kraj, naprotiv, to je tek početak i svakom kome imam priliku ispričati, toplo preporučim konstelacije kao jednostavnu i toliko djelotvornu metodu i vas dvoje kao voditelje kojima vjerujem.
 
Toliko od mene, puno vam hvala.
 
I.
 
————————————–

Draga moja Alemka(i Max),

Hvala vama dvoma na postavljanju moje konstelacije, jer ovo sto se dalje rasplice nocas i danas je konstelacijsko cudo na desetu 😀!!!
Svi pokreti s moje konstelacije su se odvili u “realnosti”,u meni se sve preslozilo…….
Ne mogu rijecima izraziti ljubav, srecu i zahvalnost na svemu. Imam divnu djecu koju sada svih sest jasno vidim i obozavam, a sada sam jos napokon srela i svojeg voljenog brata blizanca….
Na svojoj mami sam primjetila isto ogromnu promjenu! Osjecam da je njena dusa, zahvaljujuci konstelacijama, srela njezinog sina za kojeg nije ni znala da ga je nosila i izgubila! 
Ja sam bogata osoba 😄😄😄!!!!
Hvala, hvala, hvala!!!!!!
Veliki zagrljaj 😊
C.
———————————–

Alemka, tebi i Maxu zahvaljujem na kreativnom doprinosu našem (kolektivnom) i mom (osobnom) usklađivanju s dušom; na zbližavanju sa polaganosti, redom i ljubavlju.
Srdačan pozdrav
T.

—————————————-

Još jednom Ti hvala na tome što si mi omogućila novu perspektivu odnosno prihvaćanje svoje sudbine. Nevjerojatno je kakvo olakšanje mi je to donijelo. Zaista mislim da je velika privilegija moći napraviti takvu promjenu u svom životu.
Srdačan pozdrav,
J.

—————————————–

Draga Alemka, želim ti se još jednom zahvaliti  za naš susret, stvarno mi je pomoglo da jasnije vidim i doživim ono što jeste.  I moja veza sada drugačije izgleda 🙂 sve je otišlo na bolje, naravno:)   Hvala ti!

M.

————————————-

U nedjelju dogodilo se nešto jako veliko, nešto jako suštinsko, ali tek kad sam jutros prešla granicu i ostala sama sa sobom, sigurna, da sam na pravom putu (tako i onako), pokrenuo se silovit mlaz emocija, sjećanja i duboke zahvalnosti prema ljudima, kojima ja dugujem svoj život.

(onim biološkim i onim posvojenim, opaska voditelja)

Zahvalna sam vam što ste mogli zajedno samnom vidjeti veličinu i te žene, i da ste mi pomogli da se ono što ja nosim u svom srcu moglo izraziti u cijelini i s punim legitimitetom. Puno vam hvala, radujem se našem sljedećem susretu!

B.

————————————————-

Draga Alemka i Max,

Najljepša hvala na svemu doživljenom u radu sa Vama. Doista mi je bilo ugodno i korisno. Želim Vam puno uspjeha i radosti.

R.


Dragi Alemka i Max,

Prosli vikend za mene je bio i prekrasan i težak i pun novih spoznaja i uvida. Teško je sažeti u par rečenica sve kroz što sam prolazila ali je važno napomenuti da sam toliko naučila taj vikend, te da sam shvatila koliko toga zapravo jos moram učiti, jer takoreći nisam ni zagrebla po površini..ne mislim sada na neki moj problem, već na znanje o svemu tome, jer ovo što sam oslobodila ovaj vikend mučilo me godinama i znala sam da je ogromna bol u pitanju ali do sada nije vjerojatno bio trenutak da se s time suočim. Ali sada osjećam neopisiv mir..i neku lakoću. Jos sam u ponedjeljak ujutro osjećala jaku tugu a onda je tijekom dana nestala u potpunosti i sada sam sretna..jer ona bol da nije izašla sigurno bi tijekom godina prerasla u neku bolest.

Hvala vam oboma na svemu od srca!

I.

———————————————————————————–

Hvala vama što ste jedinstveni u prenošenju znanja, temeljni u pristupu svakom pojedincu, posvećeni, predani i što sam konačno pronašla efikasan način za, nekad pretežak i bolan, ali suštinski isceljujući put samospoznaje i ličnog razvoja. Beskrajno hvala i V.M. što je bila toliko nesebična da mi vas otkrije i uputi me u pravcu koji mi je svih ovih godina bio preko potreban. Radujem se već sledećem susretu u martu, novim spoznajama, radovima i iskustvima koje vas dvoje Alemka i Max na izuzetan način donosite u naše živote.

Z.


Draga Alemka, sjeda sve na svoje mjesto.
Hvala na prilici da sudjelujem i budem dio konstelacija, dobila sam uvid koji uopce nisam ocekivala i nekako sam 1655 kg lakša 🙂

S.


Draga Alemka,

bio mi je težak proces konstelacija, no bez njega vjerojatno još dugo ili čak nikada ne bih pogledala u pravom smjeru. Nekako je u mojoj glavi odnos s majkom bilo područje koje se ne propituje – ili imaš lošu mamu pa to znaš čitav život ili imaš dobru mamu koja brine i kojoj je stalo i prema tome imaš odgovornost. No, nakon svega što se pokazalo na konstelacijama sam progledala – i bez neke svjesne namjere osjetila da je vrijeme za jasne granice. Iznenada je, također posve neočekivano, prodisao odnos s tatom. Prvi put u životu razgovaramo slobodno, čak prisno i bez grča. ..Lijepo mi je osjetiti koliko je sretan zbog toga, jer sam i ja. Sve u svemu.. nije najlakši put na svijetu, ali osjecam da sam iznutra jača i da je sve baš kako treba biti. Ušla sam u neku drugačiju energiju, kao da je komadic mene sazrio.

S.


Za kraj želim spomenuti da se nedavo odvila u realnosti za mene jedna od mojih prvih konstelacija, ja sam naime slučajno srela svoju majku ispred doma zdravlja i odvio se davno odrađen susret majke i kćeri i zagrljaj i iscjeliteljske suze (samo napomena ja naime nemam konatakt s majkom u realnom životu, samo u svom srcu).
Još jednom hvala za sve.

D.


Postovana Alemka,
Konstelacije koje sam imala s Vama pocetkom studenog (prije dva tjedna) su mi jako dobro dosle. Moja majka je preminula i mi smo se rastale u miru i ljubavi.

T.


Veliko poštovanje i povjerenje sam stekla u vas Alemka i Max, kao konstelatore, učitelje, mentore i nadasve stručnjake koji živite konstelacije. Odgovara mi profesionalni pristup i vaša dosljednost samom radu. Ono što je posebno važno za mene je vaša predanost svakom pojedinom radu, trud da se do kraja učini sve što je potrebno i dobije važan uvid za onoga čiji je rad postavljen.

Osjetila sam uvijek vaše poštovanje prema samom radu, procesu i za vrijeme rada. Nikad nije bilo narušeno pravilo, ili se prešlo preko nečega, kao “samo ovaj put” ćemo drugačije. Vaše ogromno iskustvo vas vodi i daje veliku sigurnost svima nama koji smo vaši učenici, ali unatoč iskustvu, vaša predanost i poštivanje procesa je najvažnije u svemu tome.

I.


Konstelacije su me proširile,obogatile u svakom pogledu.
Procesi su stalni izazivajući udivljenje,iznenađenje,zahvalnost i prirodnu poniznost.Uz vaše prenošenje spoznaja,znanja,radova na različite teme utkalo je konstelacije u stil
mog življenja.Kakav blagoslov!
Hvala na svemu.Želim vam svako dobro i šaljem raskošni jesenski pozdrav!
Lj.

…………………………………………………………………………………………………………..

Draga Alemka! Ne prestajem biti fascinirana tvojim umijećem da budeš prisutna ovdje i sada, a potom i vođena svojom intuicijom (ili poljem 🙂 u konstelacijskom radu. Riječi koje izgovaraš, misli koje dijeliš sa svima nama kao i sama tvoja prisutnost djeluju iscjeljujuće.
T.
——————————————————-

Zahvalna sam i sretna što sam imala učitelje poput Alemke i Maksa. Hvala Vam na tome što ste mom životu dali jednu novu dimenziju poučavajući na način da svatko od Vas daje dio potreban da se stvori jedna savršena cjelina. Postoji jedna izreka:  “Najbolji učitelj nije onaj koji ima najviše učenika, već onaj koji stvara najviše učitelja.” Hvala Vam na tome.

I.

……………………………..

Draga Alemka,

ponešena utiscima vikend modula, HVALA VAM I HVALA LJUBAVI I ŽIVOTU, iako je to najmanje što mogu reći. Nekad reči postanu tesne za sve što osećamo.

Hvala Vam što ste mi dali prostora da se ljubav koju nosim pokaže u svoj svojoj dubini. Što niste ništa ubrzavali, niti pokušavali menjati. Jer na kraju, ljubav će se okrenuti životu ako joj damo prostora da se pokaže i izrazi, baš onakva kakva jeste. Za mene, kao nosioca tolike ljubavi to mi je beskrajno puno značilo. Da se ljubav vidi i da joj se da prostora koliko god traži, a ova je tražila ogroman prostor. I da se ništa ne ubrzava, jer je trebalo vremena da prodiše iz dubina u kojima je bila.
Hvala Vam i na nemešanju u proces, jer sam se svo vreme osećala slobodno da pokažem ono što nosim i nijednog momenta se nisam osećala da nešto moram učiniti.
I na kraju, hvala svim Višim silama koje su me vodile do Vas i dale mi priliku u tako dubok i isceljujući zaron duše.
Ostajem i sa pitanjem kako je uopšte moguće da obično ljudsko biće ponese toliku ljubav i gde to sve stane 😊 Moj osećaj iz uloge je da je ona ne samo bila u meni, nego i svuda oko mog tela šireći se u koncentričnim krugovima. Kao zahvaćena njome, bez puno izbora. Beskrajno je dirljivo nositi veliku ljubav i izazovno uzemljiti je.
Z.
………………………………………………………………………………..

ENGLISH

They said about Alemka

They said about Max

12184300_797725717005937_5859512327692209100_o

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s