Spisak članova udruge

Udruga također funkcionira kao registar / profesionalna udruga onih koji su završili edukaciju iz sistemskih konstelacija. O uvjetima za članstvo možete pročitati OVDJE.

Udruga podržava članove tako što im omogućava da se oglase na stranici udruge i da tako promoviraju svoje programe. Svi članovi imaju pristup opsežnoj e-biblioteci i raznim edukativnim materijalima: knjigama, člancima, međunarodnim žurnalima, kao i priliku za razmjenu informacija sa drugim članovima, te širom međunarodnom zajednicom sistemskih konstelatora. Popusti na redovne programe u organizaciji udruge i programe članova također predstavljaju dobrobit članstva. Članstvom također podržavate rad same udruge, te dalji razvoj konstelacijskog rada na ovim prostorima. Zahtjev za članstvo možete naći OVDJE.

Svi oni koji su zainteresirani za konstelacijske programe, mogu naći konstelatore koji ih nude na web stranici udruge i povezanim društvenim mrežama. Biranjem programa članova imate garanciju da birate osobu koja je završila minimum 21 dan edukacijskih programa, koja se obavezala da će poštivati etički kodeks udruge za konstelatore, te da će sistemske konstelacije primjenjivati u skaldu sa svojim znanjem, profesijom i iskustvom. Više o kodeksu možete pročitati OVDJE.

STRANICA U IZRADI