UDRUGA

KNSTELACIJA

 

Udruga je organizirana kao nevladina, neprofitna, nepolitička organizacija koja svoj rad temelji na načelima slobode, jednakosti, snošljivosti, pluralizma, zajedništva i humanosti.

Ciljevi udruge su unapređenje kvalitete života kroz pružanje pomoći i edukacije u razrješavanju individualnih, obiteljskih i kolektivnih trauma, te poboljšanje međuljudskih odnosa kroz promoviranje harmonije i uravnoteženje životne energije primjenom praktične duhovnosti u svim aspektima življenja prvenstveno kroz metodu sistemskih konstelacija.

Ciljeve Udruga postiže sljedećim djelatnostima:

• Zalaganje za poboljšanje kvalitete života i osobni razvoj kroz individualno savjetovanje i grupne programe
• Organizirano okupljanje članova koji se žele baviti promicanjem praktične duhovnosti kroz metodu sistemskih konstelacija
• Propagiranje cjelovitog, izbalansiranog pristupa zdravlju i životu kroz programe edukacije iz “praktične duhovnosti”
• Promoviranje harmonije u medjuljudskim odnosima na individualnom, obiteljskom i društvenom nivou kroz radionice sistemskih konstelacija
• Trening za obučavanje voditelja sistemskih konstelacija
• Strukovno povezivanje i profesionalno usavršavanje članova na polju sistemskih konstelacija
• Širenje informacija o najnovijim dostignućima iz područja sistemskih konstelacija kroz organiziranje internacionalnih programa edukacije, sakupljanjem strukovne literature, te prevodjenjem strane literature
• Izdavanje biltena, brošura i drugih publikacija sukladno posebnim propisima iz područja tih djelatnosti;
• Ostvarivanje suradnje s drugim istovrsnim ili sličnim udrugama u zemlji i inozemstvu;
• Ostvarivanje suradnje s tijelima državne uprave i samouprave, raznim organizacijama i institucijama, te sa međunarodnim organizacijama, a sve u cilju što uspješnijeg rada udruge

“KONSTELACIJA” je udruga za edukaciju, savjetovanje, te promoviranje metode sistemskih konstelacija, i kao neprofitna pravna osoba financira se isključivo od članarine, obavljanja djelatnosti i donacija. Sva prikupljena novčana sredstva udruga koristi isključivo za obavljanje djelatnosti naznačenih u statutu udruge.

Udruga također funkcionira kao registar / profesionalna udruga onih koji su završili edukaciju iz sistemskih konstelacija. O uvjetima za članstvo možete pročitati OVDJE.

Udruga podržava članove tako što im omogućava da se oglase na stranici udruge i da tako promoviraju svoje programe. Svi članovi imaju pristup opsežnoj e-biblioteci i raznim edukativnim materijalima: knjigama, člancima, međunarodnim žurnalima, kao i priliku za razmjenu informacija sa drugim članovima, te širom međunarodnom zajednicom sistemskih konstelatora. Popusti na redovne programe u organizaciji udruge i programe članova također predstavljaju dobrobit članstva. Članstvom također podržavate rad same udruge, te dalji razvoj konstelacijskog rada na ovim prostorima. Zahtjev za članstvo možete naći OVDJE.

Svi oni koji su zainteresirani za konstelacijske programe, mogu naći konstelatore koji ih nude na web stranici udruge i povezanim društvenim mrežama. Biranjem programa članova imate garanciju da birate osobu koja je završila minimum 21 dan edukacijskih programa, koja se obavezala da će poštivati etički kodeks udruge za konstelatore, te da će sistemske konstelacije primjenjivati u skladu sa svojim znanjem, profesijom i iskustvom. Više o kodeksu možete pročitati OVDJE.

Spisak članova udruge

Zahtjev za članstvo

Etički kodeks konstelatora

Resursi za članove


KNSTELACIJA

Udruga za psihološko-sistemsku djelatnost

 Sjedište: Nodilova 6, 10 000 Zagreb

Reg. br. 21009429    Matični br. 2896486

OIB 88847165304

            Poslovni račun br. HR51 2340 0091 1105 3397 8

SWIFT CODE: PBZGHR2X

purple spiral

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s