GOSTI VODITELJI

Veliko nam je zadovoljstvo objaviti da ćemo Stephana Hausnera ponovo ugostiti u Zagrebu na seminaru

24.9. & 25.9.2016.

 

Sve informacije na linku:

Stephan Hausner seminar Zagreb 2016

——-

Više o Stephanu i njegovom radu možete pročitati dole niže.

Impresije sa seminara Stephana Hausnera održanog

u Zagrebu, travanj 2015

Obiteljske-konstelacije3.jpg.688x388_q85_crop_upscale

IMG_0729

P1060475

P1060458

P1060460

IMG_1682

“Znate li što su obiteljske konstelacije?”

Prilog HRT-a o obiteljskim konstelacijama sa Stephanom Hausnerom

emitiran 20.4.2015

 

Stephan je iskusan terapeut i voditelj koji u sistemske konstelacije uvodi svoje iznimno bogato poznavanje tijela kao netko tko je studirao tradicionalnu kinesku medicinu, homeopatiju i osteopatiju. U svoj pristup također integrira svoju edukaciju iz humanističke psihologije, a konstelacije koristi na jedinstven način, specijalizirajući se za pitanja zdravlja i bolesti kao aspekata sistemskih dinamika koje vladaju u našim najintimnijim vezama – obično obiteljskim.

Kao ugledni sistemski konstelator i edukator, Stephan putuje  i drži seminare i edukativne programe diljem svijeta. Kad ne putuje živi u Njemačkoj sa svojom ženom i šestoro djece.

Jedna od Stephanovih specijalnosti je njegov interes i uloženi trud u povezivanju polja Geštalt terapije sa poljem sistemskih konstelacija. Njegova najnovija knjiga “Even if it cost me my life” (Čak i po cijenu života) izdana je u okviru Gestalt Press-a i posvećena je  Geštalt terapeutima. Knjiga, osim brojnih primjera iz prakse i pojašnjenja osnovnih principa konstelacijskog rada uključuje kao dodatak i konverzaciju Stephana i vodećih Geštalt terapeuta u Esalen Institutu naslovljenu “Od Geštalta do Konstelacija” (samo u engleskom izdanju).  Kao takva, može biti od naročitog interesa onima koji su zainteresirani za dijalog i intersekcije između ova dva pristupa.

Hrvatsko izdanje ove knjige je sada dostupno i za sve hrvatske čitatelje koji su zainteresirani za Stephanov pristup i način rada.  Osim terapeuta, vjerujemo, ova knjiga može biti od interesa i svima onima koji su zainteresirani za sistemske konstelacije, kao i onima koji se bave temom zdravlja iz bilo koje perspektive. Kao i svakome ko je zainteresiran za sistemske dinamike koje su odgovorne za našu dobrobit, zdravlje i sreću u našim životima, a o kojima se tako malo zna.

“Sa velikom jasnoćom, senzibilitetom i jedinstvenim uvidom, Stephan Hausner podiže veo koji obavija misteriju bolesti i oboljenja. Nitko nema više iskustva u istraživanju dinamika koje se kriju iza bolesti…otkrivajući novi pogled na to kako smo se udaljili od zdravlja i sreće, pokazujući nam način kako da reintegriramo izgubljene dijelove sebe.” (Dale Schusterman)

VIŠE O STEPHANU MOŽETE PROČITATI NA OVOME LINKU:

Stephanova web stranica

 

Hrvatsko izdanje Stephanove knjige

“ČAK I PO CIJENU ŽIVOTA”

 

slika naslovnice

 

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s