Mini radionica

10.2.2022.    17.00 – 20.00

Ova radionica namjenjena je svima koji se žele upoznati sa konstelacijama i iskusiti konstelacijski pristup. Ali, dobrodošli su svi i svatko može dobiti nešto za sebe. Sam boravak u energiji konstelacijskog polja koristan je za sve, a biti će prilike i za iskustvene vježbe i radove. Iskusniji konstelatori dobro su došli podijeliti svoje osobno iskustvo.

Radionica se održava online preko platforme Zoom. Potrebna vam je Zoom aplikacija koju možete besplatno skinuti OVDJE. Preporučljivo je priključiti se kroz laptop, sa ispravnom kamerom i mikrofonom.

Vrijeme održavanja je od 17.00  do 20.00 sati. Najbolje je uključiti se 15 minuta ranije kako bi otklonili eventualne tehničke poteškoće prije početka.

Potrebno se prijaviti preko obrasca za prijavu dole niže i uplatiti kotizaciju najkasnije do 9.2.2022. kako bi dobili Zoom link.

VODI: Alemka Dauskardt  

CIJENA: 225 kn (30 €)

Za uplate iz Hrvatske:  IBAN: HR6623400093102956485 (žiro račun PBZ banke na ime Alemka Dauskardt, Zagreb) ne treba upisibati poziv na broj, samo u opis uplate naznačiti: mini radionica i vaše ime

Za uplate izvan Hrvatske: paypal.me/alemka1  

ČLANOVI UDRUGE KONSTELACIJA SUDJELUJU BESPLATNO (registrirani i pridruženi)

(sve informacije o tome kako se možete učlaniti u Udrugu KONSTELACIJA naći ćete na ovom linku.)

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Mini radionica 10.2.2022.

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA

Ova web stranica, kao voditelj obrade Vaših osobnih podataka, koristi i štiti sve informacije koje nam dostavljate kada koristite web stranicu konstelacija.hr ili se prijavljujete na sudjelovanje u našim programima ispunjavanjem online prijavnice.

Obvezujemo se da ćemo Vaše osobne podatke koristiti u skladu sa propisima Evropske unije, te da nećemo zloupotrebljavati osobne podatke iz eventualnog registracijskog obrasca ili prikupljene putem cookiesa (tzv. kolačića), niti ih bez vašeg dopuštenja prepuštati trećim osobama, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.