Radionice

Radionice konstelacija ONLINE otvorene za sve koji žele iskusiti ovaj pristup ili raditi na vlastitom pitanju.

KONSTELACIJE shvaćaju vaš problem kao poruku koju treba vidjeti i čuti. Glavno saznanje ove metode je da korijeni teško rješivih problema počivaju u događajima iz prošlih generacija koje rezoniraju kroz obiteljski sistem. Kada pogledamo u njih i kada ih razumijemo, poremećaj je transformiran i ne stvara nam više poteškoće. Tada možete postati slobodno i autentično ljudsko biće sa punim potencijalom za ispunjeno i bogato odnošenje. Kada ne možete naprijed i osjećate da vas nešto opterećuje, konstelacije otklanjaju teret i otvaraju put kreativnim pozitivnim rješenjima.

Konstelacije nisu orijentirane prema problemu, već prema soluciji. A solucija u konstelacijskom pristupu podrazumijeva nalaženje one pozicije (fizičke i duhovne) koja nam omogućava potpuniji i zdraviji život OVDJE I SADA.

Dobro razrješenje određene konstelacije ne osjeti samo osoba koja radi, nego i svi učesnici radionice. Nerijetko su razrješenja onih osoba koje rade ujedno i razrješenja potrebna i mnogima od onih koji sudjeluju u iscjeliteljskom konstelacijskom krugu radionice. Sudionici konstelacijskih radionica su uvijek nanovo iznenađeni složenošću problema s kojima se ovaj pristup nosi i elegantnom jednostavnošću razrješenja i najsloženijih životnih situacija. Atmosfera konstelacijskih radionica je uvijek puna pažnje i poštovanja svih sudionika i njihovih životnih okolnosti.

Svaki sudionik ima mogućnost odabrati nivo svog sudjelovanja i u svakom trenutku snosi punu odgovornost za svoj unutarnji proces tijekom radionice. Sudionici u najvećem broju slučajeva doživljavaju konstelacijske radionice kao vrlo pozitivno i poučno iskustvo, ponekad i kao doživljaj koji im je promjenio život zauvijek.

RADIONICE SE TRENUTNO ODRŽAVAJU SAMO ONLINE preko platforme Zoom koju možete besplatno instalirati na ovom linku. Radi se isto kao i na radionicama u živo, naime biraju se predstavnici iz grupe prisutnih da reprezentiraju u radu osobe na čijem pitanju se radi. Iako se svatko povezuje iz svog prostora, informacijsko polje obiteljskog ili drugog sistema na kojem radimo nepogrešivo se formira i omogućava nam da pogledamo u vrlo duboka pitanja koja nas često muče godinama.
Grupe su uvijek drugačije, sastavljene od osoba sa cijelog područja bivše države i sudionici se uglavnom ne poznaju osobno, što omogućava čak i bolju mogućnost oslanjanja na informacije koje dobivamo iz polja. Povjerljivost je zagarantirana jer se svi prisutni obavezuju na nju prihvaćanjem uvjeta sudjelovanja.
 
Više informacija o sudjelovanju i procesu, možete također naći na istom linku.
 
DATUME ODRŽAVANJA možete provjeriti dolje niže. Sljedeća radionica biti će 25.3.2023.
 
VRIJEME ODRŽAVANJA je 10.00 – 19.00
 
Od 9.30 otvoren je link za uključivanje i tehničku provjeru, a točno u 10.00 počinjemo sa radom. Radimo uz 3 pauze do otprilike 19.00 sati uz eventualne kraće pauze ukoliko nam bude potrebno. Možete se priključiti i isključiti u bilo koje vrijeme, no za potpuni doživljaj preporučujemo sudjelovanje na cijelom programu.
 
Radionica je zaokruženo iskustvo i bez obzira na čijim pitanjima radimo, svi dobiju mnogo. Odgovori na vlastita pitanja često dođu kroz promatranje radova drugih prisutnih, kao i kroz reprezentacije u radovima drugih. Rade se i grupne vježbe / meditacije za cijelu grupu. Ne možemo garantirati da će se postavljati osobna konstelacija za svakog prijavljenog, međutim svi prisutni dobiti će uvide koji su im potrebni. Obično svi koji žele mogu raditi i definitivno svi oni kojima je najpotrebnije. Svi plaćaju istu cijenu.
 
VODITELJ: Alemka Dauskardt
 
 
CIJENA: 80 €
 
BESPLATNO SUDJELOVANJE kao predstavnici za sve one koji su u našem edukacijskom programu, kao i za one koji su već diplomirali (do popune mjesta).
 
DETALJI ZA UPLATU
 
Direktna uplata na račun: HR6023400093216231544   /  PBZ BIC: PBZGHR2X
Ili preko PayPal-a: paypal.me/alemka1
 
Prijave i uplate je potrebno finalizirati najkasnije 3 dana prije početka radionice kako bi dobili ZOOM link za radionicu sa svim potrebnim informacijama za sudjelovanje.
 
Za prijavu potrebno je ispuniti OBRAZAC ZA PRIJAVU dole niže. a nakon uplate pošaljite potvrdu o uplati na mail konstelacija.kroacija@yahoo.com
 
OTKAZIVANJE
Ukoliko ste sprječeni u sudjelovanju, uplata vam vrijedi za bilo koju od sljedećih radionica. Povrat uplate, kao niti prenošenje prijave na nekog drugog nije moguće. U slučaju otkazivanja radionice od strane organizatora, uplaćeni iznos biti će vraćen u cjelosti.
 
 
TEHNIČKE INFORMACIJE
 

Potrebna vam je Zoom aplikacija koju možete besplatno skinuti OVDJE.

Najbolje je priključiti se kroz laptop, sa ispravnom kamerom i mikrofonom. Vodite računa da imate malo prostora iza sebe, kao i da direktan izvor svjetlosti nije iza vas. Tehnička podrška je moguća na zahtjev i prije same radionice (napomenite to u prijavi), a na sam dan preporučujemo da se priključite pola sata ranije za otklanjanje eventualnih tehničkih problema. Kratke upute za sudjelovanje u konstelacijama preko Zoom-a dobiti ćete prije početka radionice. Nije potrebno prethodno iskustvo u sudjelovanju na ovaj način. Sve postane jasno prilično brzo.

UVJETI SUDJELOVANJA
 
Vaša prijava podrazumijeva da ste pročitali i da prihvaćate UVJETE SUDJELOVANJA.
 
 

DATUMI

Ovo su planirani datumi, za sada samo subotom. Moguće su promjene datuma, zato uvijek provjerite ovo mjesto. Također, za sve koji su na našoj mail listi, šaljemo mail / poziv na prijavu otprilike dva tjedna prije radionice. Ukoliko želite da vas stavimo na mail listu, kontaktirajte nas preko kontakt podstranice. Uvijek se moguće prijaviti samo za prvu sljedeću radionicu.

25.3.2023.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA

Ova web stranica, kao voditelj obrade Vaših osobnih podataka, koristi i štiti sve informacije koje nam dostavljate kada koristite web stranicu konstelacija.hr ili se prijavljujete na sudjelovanje u našim programima ispunjavanjem online prijavnice.

Obvezujemo se da ćemo Vaše osobne podatke koristiti u skladu sa propisima Evropske unije, te da nećemo zloupotrebljavati osobne podatke iz eventualnog registracijskog obrasca ili prikupljene putem cookiesa (tzv. kolačića), niti ih bez vašeg izričitog dopuštenja prepuštati trećim osobama, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon.

This image has an empty alt attribute; its file name is cropped-spiral-logo-.com_.png

O PRIPREMI ZA RADIONICU možete pročitati OVDJE

ŠTA KAŽU POLAZNICI pročitajte OVDJE

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s