Individualne konzultacije

U individualnom radu također koristimo konstelacijsku metodu. Konstelacijske figurice tada služe kao predstavnici u konstelaciji. I na ovaj način može se doći do značajnih uvida i zapravo ne postoji suštinska razlika između grupnog i individualnog konstelacijskog rada, koji se odvija uživo ili online.

Prednost rada u grupi je u tome što se efekat postavljanja vlastite konstelacije pojačava učestvovanjem u radovima drugih sudionika, kao i samim iskustvom prisustvovanja konstelacijskoj grupi.

Individualni sastanci također su mogući kao priprema za grupni rad ili nakon grupnog rada kao pomoć u integraciji.

Ukoliko želite dogovoriti individualnu online konzultaciju, pošaljite upit preko kontakt stranice.

Potrebno je imati i do dva sat neometanog vemena i malo “mirnog vremena” nakon sastanka, kao i Zoom applikaciju na laptopu sa kamerom i mikrofonom koji funkcioniraju.
Prije samog sastanka potrebno je u mailu napisati ukratko koja je motivacija za sastanak, odnosno na čemu se želi raditi, a onda i napisati nešto o sebi i svojoj obitelji.
Potrebne su infomacije o tome tko pripada obitelji, koliko braće sestara, zatim nešto o obitelji oca, koliko ima braće , sestara, gdje je rođen, odakle su mu roditelji, šta su radili, da li je neko dijete umrlo rano, da li je neko bio u ratu, emigrirao…ili drugi značajni sudbinski događaji. Isto to i za majčinu obitelj. Također informacije o osobnoj povijesti (odrastanje, braće, sestre, emigracije, ozbiljne bolesti, traume i slično) kao i nešto o sadašnjoj obiteljskoj situaciji, ali samo činjenične informacije, ne analize ili interpretacije. 
Da bude jasnije koje informacije su nam važne za rad, može biti od pomoći pročitati podstranicu  “Priprema za rad”.  
Nakon sastanka, moguć je dodatni kontakt mailom ili Zoom-om u svrhu integracije uvida, no mnogima je dovoljan sam sastanak za sve bitne uvide koje onda mogu implementirati sami kroz neko određeno vrijeme. Efektima konstelacije potrebno je neko vrijeme da se u potpunosti “odmotaju” i dobro ukorijene u našim životima. Neke efekte, međutim, moguće je osjetiti trenutno. O učincima konstelacijskog rada, možete pročitati OVDJE.
TRENUTNO NIJE MOGUĆE DOGOVORITI INDIVIDUALNU KONZULTACIJU sa Alemkom ili Maxom, niti online niti u živo.
Voditelje konstelacija koji nude individualne sastanke u živo i online, kao i grupne programe možete naći na
web stranici UDRUGE “KONSTELACIJA” https://udrugakonstelacija.com/konstelatori/
kao i u Facebook grupi udruge gdje voditelji oglašavaju svoje programe:

individualconstellation1P1060383P1060371        P1060370        P1060373   

natasa

Komentiraj